Algemene Voorwaarden

1. Wie zijn wij

Team-Play is onderneming van Living Story, gevestigd aan de Veldheimweg 33 te Baarn, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30197479, in partnering met Insert Coin Creations, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68325525.

2. Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door TeamPlay aangeboden online games, waaronder expliciet ‘Cold Cases’, ‘De Grote Online Kerst Pubquiz’, ‘De VrijMiBo Pubquiz’ en ‘Weerwolven Online’.

3. De belangrijkste voorwaarden

 • Betalen doe je vooraf via de webshop, tenzij expliciet anders overeengekomen.
 • Prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.
 • We bieden onze online games aan ‘as is’; We maken bij onze online games gebruik van software van derden. (Dat kunnen applicaties of websites zijn zoals youtube of kahoot) en internet.
  – TeamPlay is niet aansprakelijk voor een goede werking van deze software of apps, of voor de internetverbinding.
  – TeamPlay geeft geen technische ondersteuning voor het gebruik van deze software of apps of voor de internetverbiding.
  – Het gebrekkig functioneren van software of apps van derden-partijen evenals het onjuist gebruik ervan door de spelers valt niet onder de aansprakelijkheid van TeamPlay. Voorgenoemde redenen kunnen nooit recht geven op restitutie van de betaling.
 • Spelers dienen zelf te zorgen voor devices waarmee de online games kunnen worden gespeeld
 • Bij annulering tot 1 week voor de geboekte online game kan er kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering tot 1 dag (24 uur) voor de geboekte online game, worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur voor de geboekte online game, worden 100% van de kosten in rekening gebracht.
 • TeamPlay behoud zich het recht voor om de online game te annuleren of op te schorten ofwel deelnemers of teams uit te sluiten van deelname indien zijn niet hebben betaald, als er onvoldoende animo is voor een specifieke uitvoerdatum of om andere technische of logistieke redenen.

Baarn, 17 november 2020